Blogginlägg

B – kullen fyllt 1 år och inspirationen vaknar till liv

Vill börja med att tacka för alla vänliga människor som hört av sig och stöttat oss i vår stora sorg efter Abba & Blixtra. Det kommer nog dröja länge till innan den stora sorgen släppt, om den någonsin ens gör det. Nu börjar man våga se framåt och det beror mycket på en inbjudan till ett årskalas.

 B-kullen 7 veckor tränar på åka bil

Nu blev det inte vilket 1-årskalas som helst, vi fick vara med och fira Brix’s födelsedag på träningsbanan. Vi fick möjligheten att se vilka framgångar Brix och hans husse gör. Så otroligt roligt och vilka härliga hundmänniskor som finns omkring dem. Endast goda råd och uppmuntran.

 Brix 1 år

Vilken hund, Brix har utvecklats till. Tack till Brix’s husse som bjöd med oss.  Jag blev så inspirerad och för första gången under detta år fick jag lite lust att träna hund igen. Lust att börja träna Nixa igen. Lust att skaffa valp igen. Så i helgen ska jag och sonen åka iväg och besöka en valpkull. Sen får vi se. Man vill gärna utvecklas och jag börjar bli sugen på att utöka flocken med en ny ras. Mer kommer jag berätta sen när jag vet ifall det blir en valp.

 

Fick även en bild på finaste Blixten och man ser att han är precis så stilig som brorsan Brix. Vi har under detta år försökt besökt B- kullen, även om de bor utspridda i landet.

Rindrosens Blixten 1 år

I våras var vi uppe och besökte Blixten i Norrland, i somras var vi och besökte Brixa som bor i Örebro trakten och nu under hösten, på B-Kullens 1 årsdag besökte vi Brix.

 

Vi har inskaffat husbil istället för husvagn så nu går det snabbare och smidigare att åka runt i Sverige. Nu när pandemin börjar minska så kan man återta planerna för kennelläger inför våren 2022. Då hoppas vi att så många från A – och B kullen kommer.

 

 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

Bloggerska - Anette Rindros

IMG_0094 (2)