Blogginlägg

Valpträff med A- kullen 22 september 2018

En enormt lyckad och genomförd valpträff med 7 valpar av 8 i kullen.

Vi träffades kl. 10:00 vid Visby brukshundsklubb. Började med en ganska enkel tipspromenad per valp, där frågorna var enbart för schäfer och mycket gällande Rindrosens kennel.

 

Efter insamling av svaren så blev det uppvisning av mamma Nixa 4 år, för att visa hennes arbetslust och glöd. Där valpägarna fick se lite av hennes motor, drift och arbetskapacitet. Hon fick prova på sök av föremål, lydnad, hoppa över hinder och skydd.

IMG_3868

Sedan blev det dags för lunch, där vi bjöd på korv och bröd. Under lunchen fanns det utrymme för diskussion över det som fungerar bra och mindre bra. Där man fick höra om valparna.

Sedan var det dags att rasta hundar och förbereda dem för en mindre tävling med olika aktivitetsmoment. Helt otroligt hur bra alla valpar skötte sig och även deras ägare. Riktigt roligt att se hur de samarbeta och vilket team dem var.

IMG_3875IMG_3890IMG_3898 (002)IMG_3997

Sedan var det dags för kaffe med tårta och prisutdelning för de ”tävlande”.

Det har varit en fantastiskt givande och energifylld dag med mycket skratt, givande och lärande samtal där man delar med sig av erfarenheter om både svårigheter och roligheter.

IMG_3952IMG_3945

Vill återigen sända ett stort tack för att alla deltog och vilket roligt gäng vi blev. Längtar enormt mycket tills vi ses igen om ett år, då vi laddar för gemensam MH test för våra valpar.

 

Gemensamma valpträff fotot.

IMG_3996

 

 


1 kommentarer

Namn: Benka Holm
Tidpunkt: 2018-09-25 09:52
Tack själva Anette och Niklas för en enormt bra och rolig valpträff. Ni är vekligen ambitiösa och seriösa som uppfödare. Är så tacksam för att fått köpa valp av er. Ser verligen fram mot kommande träffar.
Accra och Kristina hälsar också

 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

Bloggerska - Anette Rindros

IMG_0094 (2)