Blogginlägg

De söta små börjar bli ligister

Nu är det full fart på dessa livliga valpar som är 6 veckor gamla. 

IMG_2586

Den söta lilla flocken har förvandlas till Wolf pack from hell. De utvecklas, de utforskar och springer runt på tomten. De uppskattar hellre att riva upp lökar från rabatterna, tugga sönder växter, riva runt i sandlådan så dammet yr än leka med leksakerna jag lägger fram. De leker med varandra, biter och utmanar men kan även ha stunder då de ligger slickar och myser med varandra. Vi har nu börjat ta ut en valp ur flocken för att vänja dem att vara ensamma. Dels är det kul att se vilka dem är utan tryggheten med flocken och lättare att prova saker med en valp i taget. Veckorna går fort och man önska sig ha fler timmar på dygnet.

IMG_2587

De flesta går ut när de vaknar och kissar och gör ifrån sig number2 på tomten. Är dörren stängd så används tidningarna på golvet. Självklart så finns dem någon som hellre kissar och gör ifrån sig precis där man befinner sig.

thumbnail_IMG_2588

Nu börjar vi under denna vecka att öva med att åka bil, gå promenader i skogen och ha sele på sig.

 


1 kommentarer

Namn: Benka
Tidpunkt: 2018-06-21 23:39
Du är fantastisk med valparna. Tycker du gör ett enormt fint jobb med dem, tränar dem på olika sätt och olika situationer. Längtar så efter att få hämta hem Accra och att få träffa er.

 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

Bloggerska - Anette Rindros

IMG_0094 (2)