Blogginlägg

Kullens tokfia

Rindrosens Acira, numera Anim föddes som nummer 6 i valpkullen den 8 maj 2018, hon föddes kl 12:47 och vägde 582 g, grå med stor stjärna på bröstet. Var pigg och alert.

11 dagar gammal försöker Anim stödja på alla fyra benen. 12 dagar gammal har hon öppnat ögonen. Denna lilla tik kan minsann yla. Hon är framåt, alert, bitig, glad, social & mkt energi.

Acira 10 veckor

Man började tidigt att miljöträna i stadsmiljö och besökte allt från medeltidsmarknader och torg, extra viktigt när man bor på landet. Enligt matte så skötte sig Anim sig bland många människor och djur.  Miljöträningen består även av att åka buss och det var heller inga bekymmer för denna coola tik. Matte fick även beröm från övriga som upplevde Anim som en väldigt trygg och stabil valp. Något som vi som uppfödare uppskattar att få höra.

Vid 4 månaders ålder vägde hon 17 kg, hon öka fint i vikt.

Rindrosens Acira 4 månader

Man har deltagit i valpkurs och provat på nose work och denna tik älskar att använda nosen.

Familjen beskriver Anim som en tokfia som kan roa sig själv med en rockring, som älskar att springa omkring i skogen, ta sig ett dopp i vattnet, älskar bollar, bära på pinnar och älskar korvbitar.

Denna härliga tik vägde 26 kg och var 59 cm i mankhöjd vid 6 månaders ålder och hon är som en galen virvelvind, som är nyfiken, framåt, orädd för det mesta. En tuff tjej med hög energinivå. Som är lättlärd, älskar att arbeta och blir snabbt uttråkad om inget händer.

 Rindrosens Acira Anim 6 månader

Anim älskar att vara med på det mesta, så länge flocken är samlad. Hon har även en fantastisk förmåga att finnas till för även mindre familjemedlemmar. Med mognaden så ser man hur klok och fin hon är och skulle passa bra att utbilda till diplomat hund.

 

Rindrosens Acira 1 år

  

 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

Bloggerska - Anette Rindros

IMG_0094 (2)